19 augustus, 2024

Duurzaamheidsprijs Molenlanden 2024

Gemeente Molenlanden wil graag de duurzaamheidsprijs Molenlanden 2024 bij ons onder de aandacht brengen. Voor deze duurzaamheidsprijs roept gemeente Molenlanden alle inwoners en andere partijen die werkzaam zijn in Molenlanden op om duurzame voorbeelden en ideeën aan te dragen. Met deze prijs willen ze andere inwoners enthousiasmeren en stimuleren om ook duurzaam aan de slag te gaan, goed voorbeeld doet goed volgen! Naast een eervolle vermelding, wordt kans gemaakt op een geldprijs van 1.000 euro.

Dus heb je een idee dat zorgt voor minder energieverbruik, minder uitstoot van schadelijk stoffen, minder verspilling van voedsel, minder verspilling van grondstoffen of minder afval?

Of heb je een idee om de biodiversiteit te bevorderen of ons weerbaarder te maken tegen de gevolgen van de klimaatverandering zoals extreme regenval, droogte en hitte?

Geef je dan op voor de Duurzaamheidsprijs Molenlanden 2024! Meer informatie vind je op de website van gemeente Duurzaam Molenlanden

https://duurzaam.molenlanden.nl/duurzaamheidsprijs-molenlanden-2024?fbclid=IwY2xjawEv9A9leHRuA2FlbQIxMAABHUkql6ra6YsZE5JArSaq6Y_WFnz6hfGVNBdRRqGWqkGu3sOFV-tFu1qSyg_aem_9mckgmfFWOwQUO4Huw0H5g