18 oktober, 2016

25-10-2016: informatieavond over CPO

Informatieavond CPO in Hoornaar

Op dinsdag 25 oktober 2016 verzorgt de Dorpsraad Bruisend Hoornaar een informatieavond over Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). De avond start om 20.00 uur in zalencentrum Het Bruisend Hart, Dirk IV-plein 32 te Hoornaar. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom.

Eerdere informatie over CPO

Al eerder verschafte de dorpsraad informatie over Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Tijdens de algemene ledenvergadering van 30 mei 2016 gaf ir. Stephan Maussen hier uitleg over. Deze informatie kunt u vinden in de notulen en presentaties van die avond.

Reden voor de informatieavond

De informatieavond op 25 oktober 2016 wordt niet alleen georganiseerd om meer informatie te geven over CPO, maar ook in de hoop CPO-ge├»nteresseerden samen te brengen. Deze ge├»nteresseerden kunnen dan met elkaar verdere stappen ondernemen. De dorpsraad zal namelijk bij het oprichten van CPO’s geen actieve rol spelen. Ook in de selectie en de toekenning van CPO’s heeft de dorpsraad geen rol. Dit zal gedaan worden door de gemeente Giessenlanden.

Programma van de informatieavond

Het is de bedoeling, dat het een interactieve informatieavond wordt. De volgende sprekers zullen aanwezig zijn:

  • Ir. Stephan Maussen, CPO-expert,
  • Een ervaringsdeskundige op CPO-gebied.

Dus heeft u interesse in bouwen op de kruising door middel van CPO, maar zou u nog wat meer informatie willen of zoekt u andere CPO-geïnteresseerden om een CPO te starten?
Kom dan naar deze informatieavond!