15 maart, 2016

‘Hoornaar Schoon!’ was een groot succes

Veel helpende handen

Wel 59 mensen zijn op zaterdagochtend 12 maart 2016 naar het Bruisend Hart gekomen om mee te helpen aan de zwerfvuilactie ‘Hoornaar Schoon!’. Ook wethouder Teus van Houwelingen was van de partij.

Na een kop koffie of thee met een gevulde koek ging iedereen in groepjes op pad. Met behulp van allerlei materialen van reinigingsdienst De Waardlanden, zoals knijpers, schepnetten en bezems, werd er heel veel zwerfvuil verzameld.

Succesvolle actie

Het was niet alleen een succesvolle actie gezien de grote hoeveelheid zwerfvuil, maar ook vanwege de gezellige sfeer. De ochtend werd afgesloten met een lekkere kop soep in het Bruisend Hart. Tevreden ging iedereen naar huis met een leuke attentie van de Waardlanden en het goede gevoel, dat Hoornaar weer schoon is!

Onze dank gaat uit naar iedereen, die hard gewerkt heeft om Hoornaar schoon te maken. Tevens willen wij reinigingsdienst De Waardlanden hartelijk bedanken voor hun grote bijdrage aan deze actie. Ook NLdoet van het Oranjefonds zijn wij erkentelijk voor hun sponsoring.

Foto’s

Hier kunt u zien hoe productief en gezellig deze ochtend was: