29 november, 2022

Winter Fair De Zes Molens, gezellig en sfeervol 

De donkere dagen voor kerstmis naderen. Maar bij De Zes Molens twinkelen de lichtjes rondom de rotonde. Vrijdag 9 december tussen 16.30 en 20.30 uur vindt hier de Winter Fair plaats. Om een sfeervol verlichte rotonde staan een kleine 20 kramen opgesteld. En ook binnen in het restaurant zijn enkele kramen te vinden. 

De rotonde bij De Zes Molens is een geweldige locatie om een winterse markt te organiseren. Een markt die zowel voor jong als voor oud aantrekkelijk is. U vindt er kraampjes met onder andere zuivelproducten, lekkernijen, sieraden, (kerst)groen, boeken, presentjes en kaarten. Kortom: genoeg om te zien en te kopen.  

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Er wordt verse erwtensoep verkocht, broodjes worst en natuurlijk warme chocolademelk. Op het middengedeelte van de rotonde staan schapen, geiten en een paardje en tussen 18.30 en 19.30 uur kunt u genieten van een optreden van Muziekvereniging Da Capo uit Giessenburg. Even uitrusten of u opwarmen? Binnen in het restaurant kunt u rustig zitten en genieten van een kopje koffie of thee.  

Kortom een winter fair met een warme en gezellige uitstraling. De Winter Fair vindt plaats op vrijdag 9 december op het terrein van De Zes Molens, de zes molens 2 te Hoornaar. De markt vindt plaats tussen 16.30 en 20.30 uur. Komt u met de auto? Het terrein is autovrij. Er is voldoende parkeergelegenheid op het Dirk IV plein in Hoornaar.